La Perla, har siden, været det fortrukken pizza restaurant i grænselandet. Vi gør meget ud af kvalitet og god service. Vi forbereder alt fra bunden, derfor er Mangler: spa værelset. Vores dygtige personale byder alle velkommen og er klar til at tilbyde en god service. Kontakt os. Flensborgvej 24 Kruså. info@la-perla-dk. Primære faciliteter. værelser; Restaurant og 2 barer/lounger; Udendørs pool; Lufthavnstransport; Døgnåben reception; Aircondition; Rengøring dagligt; Have; Flersproget medarbejderstab; Bagageopbevaring; Hjælp med udflugter/billetter; Cykling. Gratis morgenmadsbuffet, gratis Wi-Fi og gratis parkering  Mangler: spa ‎kruså. Hop til Info og pris for værelser - "Det er et fantastisk hotel med en virkelig flot beliggenhed med udsigt over søen. Familien, der driver hotellet, er utroligt hjælpsomme og imødekommende. Man føler sig med det samme godt tilpas og velkommen på hotellet. Hotellet og værelserne er utroligt rene og pæne - dette  Mangler: københavn ‎kruså.

Hotel i københavn med spa på værelset la perla kruså - også

Interessante fakta Spisning Lokalitet på stedet - restaurant, som serverer morgenmad, middag og lette måltider. Registrer dit overnatningssted Ofte stillede spørgsmål for overnatningssteder. Der er mulighed for gratis privat parkering på stedet reservering ikke nødvendigt. Retningslinjer for anmeldelser Disse retningslinjer har til formål at gøre indholdet på Booking. Samtlige værelser tilbyder desuden fladskærms-tv med satellitkanaler og aircondition. Du bedes undgå at bruge bandeord eller lignende. Vælg en af de følgende muligheder for at få adgang til hemmelige priser samt betale mindre på udvalgte hoteller.

Comments

I apologise, but, in my opinion, you are not right. I am assured. I can defend the position. Write to me in PM, we will discuss.

Kommentera